22.oktobrī dodies uz meistarklasi “Sēņu un citu dabas velšu kulinārija. Medījumu pagatvošana”

Iespēja kulināriem, “gurmāniem” un ēst gatavošanas mīļiem piedalīties meistarklasē “Sēņu un citu dabas velšu kulinārija. Medījumu pagatvošana”. Meistarklasi vadīs komanda no Latvian Catering Company kopā ar Rolandu Zujeviču. Mācīsimies gatavot brieža gaļas tartaru, baraviku biezzupu un panakotu ar meža ogām!.

Savu dalību meistarklasē piesaki līdz 20.oktobrim, rakstot e-pastu: ropazigarkalne@gmail.com vai zvanot, vai rakstot Whatsap +37125189898!

Pasākums ir bezmaksas, bet vietu skaits ierobežots!
Pulcējamies, 22.oktobrī plkst.16 Ropažos, Ropažu nov.vidusskolas Mājturības kabinetā.
Aktivitāte tiek īstenota LEADER Starptautiskās sadarbības projekta “Sēņu ceļš”, Nr. 18-00-A019.333-000014 ietvaros

Līdzīgi raksti

26Okt
Ir pienācis laiks ikgadējam uzņēmēju dienas “GaRo_ZA 2020” pasākumam! Pielāgojoties pasaulē notiekošajai Covid-19 krīzei un valdības aicinājumiem nepulcēties, šogad sirsnīgi aicinam... Lasīt vairāk
23Okt
2020.gada 20.-21.oktobrī norisinājās projekta “Senie amati- no tradīcijām līdz mūsdienām” noslēdzošais pasākums- AMATNIEKU MEISTARNĪCA. Divas dienas – tieši tik bija vajadzīgs,... Lasīt vairāk
15Okt
Iespēja kulināriem, “gurmāniem” un ēst gatavošanas mīļiem piedalīties meistarklasē “Sēņu un citu dabas velšu kulinārija. Medījumu pagatvošana”. Meistarklasi vadīs komanda no... Lasīt vairāk
13Okt
BIEDRĪBA “ROPAŽU GARKALNES PARTNERĪBA” IZSLUDINA ATKLĀTA KONKURSA PROJEKTU IESNIEGUMU PIEŅEMŠANAS 8.KĀRTU Biedrība “Ropažu Garkalnes partnerība” izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanas 8.kārtu Lauku attīstības... Lasīt vairāk